NANOIL – Λάδι Μαλλιών

λάδι διέγερσης ανάπτυξης μαλλιών Nanoil

Μάθετε περισσότερα: nanoil.gr

Εταιρεία: Nanoil
Καλλυντικό: Λάδι Μαλλιών Nanoil

Το μόνο λάδι μαλλιών σε τρεις εκδόσεις. Δεν το ταιριάζετε με το πρόβλημα των μαλλιών, αλλά με τη δομή των μαλλιών. Το λάδι μαλλιών Nanoil δημιουργήθηκε για τρεις τύπους πόρωσης – χαμηλό, μεσαίο και υψηλό.

Με βάση την καθορισμένη εξωτερική δομή της τρίχας μπορεί να έχει περισσότερα ή λιγότερα ανοιχτά κελύφη, έτσι ώστε τα μαλλιά να έχουν ταχύτερη ή βραδύτερη απώλεια νερού και θρεπτικών ουσιών.

Το Nanoil έχει ως στόχο να αποκαταστήσει την υγεία των μαλλιών. Αυτός είναι ο λόγος που σφραγίζει τις τρίχες των μαλλιών και το στρώμα νερού-λιπιδίων για να συγκρατήσουν το νερό. TΧάρη σε αυτό, το λάδι μαλλιών Nanoil, ανεξάρτητα από την έκδοση, μπορεί με διάφορους τρόπους να αποκαταστήσει και να ενισχύσει τα μαλλιά στο εσωτερικό και να προστατεύει το εξωτερικό, αλλά και να φροντίζει το τριχωτό της κεφαλής να το αποκαθιστώντας τη ζωτικότητά του.

ΦΥΣΙΚΗ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ ΓΙΑ:

 • fγια τα μαλλιά που είναι ίσια, θαμπά και στεγνώνουν δύσκολα είναι το Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης: διευκολύνει το στυλ, επιταχύνει το χρόνο στεγνώματος, προστατεύει από τη θερμότητα και τον ήλιο χωρίς βαρύτητα, μειώνει τις λιπαρές ρίζες και παρέχε ελαφρότητα,
 • για κυμματιστά, ματ, φριζαρισμένα, λιπαρά στις ρίζες και στεγνά στα άκρα είναι το Nanoil για μαλλιά μέσης πόρωσης: εμποδίζει το φριζάρισμα και τα μαλλιά από το να πετάνε, προσφέρει πλούσια στιλπνότητα και ομαλότητα, διεγείρει την ανάπτυξη των μαλλιών και έχει δράση κατά της τριχόπτωσης, προστατεύει από τα σχισμένα άκρα και το τριχωτό της κεφαλής από τις λιπαρές ρίζες, ενισχύει την τρίχα,
 • για σγουρά, κατεστραμμένα, ξηρά και με σπασμένα άκρα μαλλιά είναι το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης: ενισχύει το στρώμα νερού-λιπιδίων, αποκαθιστά την κερατινη, εμποδίζει το σπάσιμο των άκρων, ελέγχει την ενυδάτωση, θρέφει και δυναμώνει στο εσωτερικό, ρυθμίζει τις λειτουργίες του τριχωτού της κεφαλής, αποτρέπει την απώλεια μαλλιών.

Πρέπει να ειπωθεί ότι το λάδι μαλλιών Nanoil δεν προκαλεί επιβάρυνση ακόμη και στις λεπτές τρίχες επειδή είναι ελαφρύ σαν πούπουλο, μη λιπαρό και απολύτως απορροφητικό λάδι. Ως εκ τούτου, είναι επίσης εξαιρετικά αποτελεσματικό και μία συσκευασία (100 ml) διαρκεί αρκετούς μήνες χρήσης, για παράδειγμα μαζί με κάθε πλύση μαλλιών. Χρησιμοποιείται σε τακτική βάση για την αποκατάσταση των μαλλιών για πάχος και όγκο. Το λάδι για τα μαλλιά Nanoil είναι κατάλληλο για θεραπεία ελαίου του τριχωτού της κεφαλής, εξαιτίας της εντελώς φυσικής φόρμουλας, έτσι ενισχύει τα μαλλιά, ξεκινώντας από τις ρίζες. Ποιο είναι το μυστικό της φόρμουλας;

Το λάδι μαλλιών Nanoil είναι μια σύνθεση από φυσικά έλαια που ενισχύεται από πρόσθετες δραστικές ουσίες. Δεν θα ήταν τίποτα πέρα από το συνηθισμένο λαμβάνοντας υπόψη ότι πρόκειται για προϊόν περιποίησης μαλλιών με βάση τα έλαια, αλλά το λάδι μαλλιών Nanoil είναι κάτι παραπάνω. Είναι η σύνθεση των επιλεγμένων ελαίων για τρίχες των οποίων το περιεχόμενο λιπαρών οξέων ανταποκρίνεται στις ανάγκες του κάθε τύπου τρίχας. Για το λόγο αυτό, το Nanoil για μαλλιά χαμηλής πόρωσης περιέχει περισσότερα είδη καλλυντικών βουτύρων και κορεσμένων ελαίων από το Nanoil για μαλλιά υψηλής πόρωσης όπου βρίσκονται λάδια πλούσια σε λιπαρά οξέα, ωμέγα-3 και ωμέγα-6.

Τα δύο έλαια που είναι χαρακτηριστικά για τους τρεις τύπους είναι το αργανέλαιο (Έλαιο Argania Spinosa Kernel) με θερμική προστασία για τη σφράγιση των τριχών και το λάδι του φρούτου του πάθους (λάδι σπόρου Passiflora Edulis) με ισχυρή αντιοξειδωτική δράση. Ομοίως χαρακτηριστικό για το λάδι μαλλιών Nanoil είναι η βιταμίνη Ε, γνωστή επίσης ως αντιοξειδωτικό, και στη συνέχεια είναι το φίλτρο υπεριώδους ακτινοβολίαςπαρέχοντας προστασία από τον ήλιο, συνοδευόμενο από δύο καινοτόμα συστατικά για τη διέγερση ανάπτυξης τριχών και δράση κατά της τριχόπτωσης – το Baicapil και το Kerastim. Όλα τα λάδια μαλλιών Nanoil είναιαπαλλαγμένα από παραμπέν και σιλικόνη . Ωστόσο, τα έλαια μαλλιών έχουν ένα όμορφο και φρέσκο άρωμα που διαρκεί.

* Περισσότερα για τα συστατικά και στα τρία λάδια μαλλιών Nanoil θα βρείτε στην επίσημη ιστοσελίδα. Περιγράφεται η δράση όλων των συστατικών του προϊόντος για τον κάθε τύπο τρίχας.

Το καθαρό λάδι για τα μαλλιά Nanoil έχει ένα κομψό μπουκάλι. Το μαύρο μπουκάλι δεν είναι μόνο για την εμφάνιση, αλλά και για πρακτικούς λόγους – το σκοτεινό γυαλί προστατεύει τη φυσική φόρμουλα του Nanoil από τις επιβλαβείς επιπτώσεις της ηλιακής ακτινοβολίας. Ωστόσο, πρέπει να παραδεχτούμε ότι η χρυσή και μεγάλη αντλία με το ξύλινο καπάκι φαίνεται πολλά υποσχόμενη. Η κυλινδρική φιάλη που είναι βολική στην χρήση καθιστά την δοσολογία απλή και το λάδι μαλλιών Nanoil μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάθε μέθοδο θεραπείας μαλλιών με λάδι. Μπορείτε να αποφασίσετε ποια μέθοδος είναι σωστή για σας – στεγνά, υγρά, κατά τη διάρκεια της νύχτας, κατά τη διάρκεια της ημέρας, πριν ή μετά την πλύση των μαλλιών ή για να εντείνει τη δράση άλλων καλλυντικών. Το λάδι μαλλιών Nanoil δεν δημιουργεί όρια και κάθε φορά λειτουργεί εξίσου αποτελεσματικά.

ΔΥΝΑΤΑ ΣΗΜΕΙΑ:

 • τέλεια σύνθεση,
 • έλαια που ταιριάζουν με την πόρωση των μαλλιών,
 • δράση στο εσωτερικό και το εξωτερικό μέρος της τρίχας,
 • περιποίηση του τριχωτού της κεφαλής,
 • αναγέννηση, θεραπεία και ομορφιά σε ένα,
 • γρήγορη απορρόφηση και ελαφρύ,
 • σύνθεση χωρίς πάραμπενς και σιλικόνες,
 • λεπτό και φρέσκο άρωμα,
 • ακριβή αντλία για ευκολότερη εφαρμογή,
 • πολλές δυνατότητες χρήσης,
 • έξι ενισχυτικές ουσίες.

ΑΔΥΝΑΜΙΕΣ:

 • μεγάλο και βαρύ μπουκάλι,
 • πριν επιλέξετε ένα, πρέπει να καθορίσετε την πόρωση των μαλλιών σας.
344